Премахни рекламата
Форум   Проблеми и предложения   БЛОКИРАНИ ПОТРЕБИТЕЛИ

БЛОКИРАНИ ПОТРЕБИТЕЛИ

elistas 20 януари 2021

Със задоволство отбелязвам, че екипа на сайта въвежда промени, с цел по-приятното ни прекарване тук. Предлагам блокираните потребители да нямат достъп до масата, на която играем. Намирам за неуместно сайта да ни налага да прекарваме времето си за забавление, с хора с които не желаем никакъв контакт и именно затова сме блокирали. А още повече да ни ги предлага за парт. Абсурдно е. С това мое предложение, се надявам напрежението и реваншизма по масите да се намали значително, както и да се сложи край на патологичното преследване, което си е тормоз. Надявам се екипа да вземе под внимание предложението, което вярвам ще бъде подкрепено от сериозен брой потребители и в най-скоро време то да бъде въведено. Благодаря.


Виж по-стари
cKaKalec 21 януари 2021

Ще се присъединя към мнението на elistas, блокираните потребители да нямат достъп до масата. Хубав ден!

Кошмар 21 януари 2021

Подкрепям Елистас с две ръце! Писнало ми е да сменям маси, заради индивиди, на които ясно съм показала, че не са ми приятни и съм блокирала...Преследването от тях от маса на маса си е жив тормоз....

Magitta 29 януари 2021

Подкрепям elistas, блокирани потребители да не влизат на маса за игра.

VAL_RESNICK 03 февруари 2021

Според мен е редно ,когато блоираш някой потребител да не може да ти сяда като партньор , а само като опонент!

_misteriq_123 05 февруари 2021

По тази логика няма да се играе. Малко са хората който играят сериозно и не правят грешки. Всички проваляте . Много глупаво предложение. Като не ви допада някой най добре е да напуснете масата.

Magitta 06 февруари 2021

Активирайте опция "блокирани потребители"!Съгласна съм с потребител koshmar, жив тормоз си е да влизат в игра потребители, които са блокирани по една или друга причина и да се налага постоянно да се излиза преди старта на играта.Ясно е, че "блокираните потребители" влизат с цел да дразнят с бавна игра , защо трябва да се толерира това?

janklod2 06 февруари 2021

емотикона няма място потребител в масата когато е блокиран.

AK80 11 февруари 2021

Естественно , че Елистас е права какво е блокиран потребител ,ми това означава че като го блокираш да не може да ти вижда изобщо профила като във фейсбука блокираш ли го и край никъкъв шанс да те види.А тука сяда на твоята маса да играе сяда да пише ти не виждаш какво пише но другите двама виждат и ти не знаеш какво става той е по добре като си го блокирал.Като го блокираш не трябва изобщо да те вижда на коя маса играеш ,ако направят тая опция ще е много добре ама едва ли, нямат интерес .

valka1961 10 март 2021

е как е възможно да слагате играч който съм блокирала да играе в турнира с мен .щом е блокиран значи ,че не искам да играя с този човек,който не разбира от карти емотикона

Magitta 10 март 2021

valka1961-В турнир имат право да участват всички потребители, независимо кой , кога и по каква причина е блокиран от Вас.В свободните игри Вие сама избирате с кого да играете.

Тази тема е заключена от администратор!
  Всички категории: 22 Теми: 800 Мнения: 21076
Премахни рекламата